Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ισλαμοφοβία

Ναι, δηλώνω Ισλαμοφοβικός.
Δεν ντρέπομαι να το πω.
Δεν είμαι ρατσιστής.
Δεν είμαι στενοκέφαλος.
Φοβάμαι το Ισλάμ, όπως ακριβώς φοβάμαι και τους Ναζί.
Κι αν δεν πιστεύετε εμένα, διαβάστε απλά το Κοράνι.
Δείτε, επίσης, την κατάσταση που επικρατεί στις χώρες που πιστεύουν στο Ισλάμ.
Δεν εννοώ τους τζιχαντιστές που τους θεωρείτε -δικαίως- ακραίους.
Θαυμάστε πως ζουν οι άνθρωποι στη Σαουδική Αραβία, στην Υεμένη, στο Ιραν, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν.
Δείτε πως  καταπατείται κάθε ανθρώπινο δικαίωμα που με αίμα και αγώνα αιώνων κερδήθηκε στη Δύση.
Οι αριστεροί πρωτοστατούν στην υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, το ίδιο και οι ομοφυλόφιλοι και είναι οι πρώτοι που το παίζουν ανοιχτόμυαλοι.
Θα είναι και οι πρώτοι που θα χτυπήσουν οι ισλαμιστές όταν αποκτήσουν ένα αξιοσέβαστο ποσοστό σε μία χώρα. Τι τύχη έχουν οι αριστεροί και οι γκέι σε αυτές τις χώρες;
Το Ισλάμ δεν είναι απλά μία θρησκεία.
Είναι πολιτικό κίνημα.
Γιατί; Μα, πολύ απλά, διότι ο "Νόμος του Θεού", δηλαδή η Σαρία, είναι και ο νόμος του Κράτους.
Ο Νόμος της πολιτείας.
Απαγορεύεται να τον κάνεις επιεικέστερο. Ξέρεις εσύ καλύτερα από το Θεό; Πως τολμάς;
Και φυσικά, δεν είναι κάτι αντίστοιχο με τη δική μας εκκλησία, που αποδίδει "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" και διακριτικά έμεινε εκτός της πολιτικής εξουσίας. Οι νόμοι της εκκλησίας και του Θεού ισχύουν μόνο μέσα στην εκκλησία και στους πιστούς.
Εύχομαι το κακό να σταματήσει εδώ, αλλά...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με κάλυψες πλήρως.Οι αριστεροί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι των ισλαμοφασιστων.Απλα δεν καταλαβαίνω τους γκει που τους υποστηρίζουν.Οντως οι πρώτοι που θα την πληρώσουν είναι οι ομοφυλόφιλοι και ειδικά οι λεσβιες που είχαν την ατυχία να γεννηθούν γυναικες.Επισης δεν καταλαβαίνω γιατί έρχονται μονο ισλαμιστής και όχι Κινέζοι Ινδοί Λατινοαμερικάνοι...Ρητορική ερώτηση.Ξερουμε τον λόγο.

suncitizen είπε...

Οι αριστεροί το κάνουν πιστεύοντας στην ελευθερία της έκφρασης και του λόγου κλπ (βέβαια στην ΕΣΣΔ τέτοια πράγματα ούτε για πλάκα).
Το ίδιο πιστεύω και οι γκέι. Όπως και οι γκέι είναι διαφορετικοί και υφίστανται καταπίεση, έτσι βλέπουν και τους πιστούς του ισλάμ να είναι η μειοψηφία που υποτίθεται αδικείται και καταπιέζεται.
Η εποχή μας είναι η εποχή της εξίσωσης των πάντων.
Κανείς δεν εξετάζει την ουσία της κάθε διδασκαλίας, θεωρίας κλπ.
Όλα είναι εναλλακτικά. Αν δεν είσαι αυτό, είσαι το άλλο και κανένα πρόβλημα. Είσαι ισότιμος και μια παραλλαγή της ίδιας αλήθειας...
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να διαβάσει κανείς προσεκτικά τις ιδέες της κάθε θρησκείας ή πολιτικού κινήματος και μετά να βγάλει συμπέρασμα. Κι αν οι ιδέες αυτές καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τότε να μη γίνονται αποδεκτές.