Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΑΙΜΑ - ΝΤΡΟΠΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλη μία ρατσιστική επίθεση των  "πατριωτών" Ελληναράδων της Χρυσής Αυγής που προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Τι κάνουν λοιπόν αυτές οι αντρούκλες ; Μαζεύονται καμιά σαρανταρέα, τη στήνουν σε ένα ταλαίπωρο, πεινασμένο, εξαθλιωμένο, αλλοδαπό και τον μαχαιρώνουν , τον πλακώνουν στο ξύλο, τον εξευτελίζουν και σύντομα θα τον σκοτώνουν.

Είδαμε και πρόσφατα τον Κασιδιάρη δυο μέτρα άντρα με γνώση πολεμικών τεχνών, να πλακώνει στα χαστούκια την Κανέλλη , μια γυναίκα και μεγαλύτερή του σε ηλικία...
Συγχαρητήρια, λοιπόν! Αυτό θα πει άντρας! Αυτό θα πει γενναίος! Να τα βάζεις με γυναίκες, να πολεμάνε δεκάδες εναντίων ενός άοπλου και ταλαίπωρου. 

Έχω πει και παλιότερα ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που στοχεύει. Ο Χίτλερ που είναι το ίνδαλμά τους πέτυχε να κάνει τη χώρα του οικόπεδο και όλη υφήλιος να φτύνει τους Γερμανούς και να τους θεωρεί βάρβαρα κτήνη. Τόσος κόπος και επιτεύγματα τόσων Γερμανών επιστημόνων, καλλιτεχνών, διανοητών, ακαδημαϊκών, διαγράφηκαν από τη συνείδηση του μέσου ανθρώπου και το μόνο που έμεινε να θυμίζει τη Γερμανία με απόλυτη φρίκη, ήταν ο Χίτλερ.
Στην Ελλάδα μας ο εθνικοσοσιαλισμός μέσω Χρυσής Αυγής δίνει την εικόνα μιας χώρας στην οποία οι ξένοι πρέπει να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ξεχνάμε, ωστόσο, ότι η Ελλάδα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Τουρισμό! Κάνουν το γύρο του κόσμου εικόνες βίας. Άνθρωποι με μαύρα μπαίνουν σε σπίτια, πλακώνουν στο ξύλο, μαχαιρώνουν, σε περιμένουν στο μετρό, στο δρόμο, στα στενά, παντού... Γιατί, λοιπόν, να μην επιλέξει κάποιος την Τουρκία που δεν έχει τέτοιους "αντρακλες";

Επίσης, κάνουν το γύρο του κόσμου εικόνες βίας σε γυναίκες μπροστά στην κάμερα. "Θαυμάστε τον πολιτισμό τους!" θα πουν οι εχθροί μας και όχι άδικα.

Τέλος, μοιραία η βία θα φέρει βία. Χτές μια κομμουνίστρια έφαγε χαστούκια απο τη Χρυσή Αυγή. Αύριο, όμως, κάποιοι άλλοι κομμουνιστές θα ανταποδώσουν φανερά ή κρυφά, με χαστούκια ή μαχαίρια, ή ίσως και με σφαίρες... Και σύντομα θα συστήσουν και οι μετανάστες ομάδες προστασίας και σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε έξω από το σπίτι μας!

Προσωπικά αναθεματίζω μια τέτοια Ελλάδα. Ο εθνικοσοσιαλισμός πορρώνει συνειδήσεις , τυφλώνει και αποκτηνώνει τον άνθρωπο. Τον κάνει να κλείνει τα μάτια και να σκοτώνει οτιδήποτε είναι διαφορετικό. Τον πληρώσαμε στο Β Παγκόσμιο με εκατομμύρια νεκρούς. Για ποιο λόγο πρέπει να τον αναστήσουμε σήμερα; Βαρεθήκαμε τη ζωή μας; 

Και ποιός θα μας προστατέψει απο τους λαθρομετανάστες θα μου πειτε; Μα, φυσικά, οι θεσμοί του κράτους που οφείλει επιτέλους να λειτουργήσει. Δε γίνεται η Χρυσή Αυγή να παίζει το ρόλο της Αστυνομίας,  ούτε της Βουλής, ούτε του νόμου. Αλίμονό μας αν ο καθένας παριστάνει το νόμο. Τότε πράγματι η Ελλάδα δεν υπάρχει πια  σαν κράτος. Είναι απλά καμένη γη, που δε λειτουργεί και ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του. Και το πιο γρήγορο πιστόλι θα επικρατήσει.

Όταν, όμως, μίλησαν για στρατόπεδα φιλοξενίας, όλοι οι δήμοι αντέδρασαν αρνητικά! Γιατί; Για να γυρίζουν στους δρόμους τους οι λαθρομεντανάστες και  να σκοτώνονται με τη Χρυσή Αυγή;
Όταν οι Ελληναράδες εργοδότες θέλουν εργαζόμενους για ένα κομμάτι ψωμί να δουλεύουν μέρα - νύχτα, το μήνυμα δίνεται στην Ανατολή ότι στην Ελλάδα τελικά όλο και κάτι μπορεί να γίνει και έρχονται κι άλλοι... Οι Έλληνες, φυσικά , είναι άνεργοι έτσι. Διότι τι νόημα έχει να δουλεύεις έτσι και να ζεις στην Ελλάδα;
Αν το ερευνήσουμε κιάλο, θα δούμε και πόσοι κερδίζουν από όλο αυτό. Θα δούμε τους λαθρέμπορους κλπ.

Λοιπόν; Είναι λύση να χτυπάνε 50 άτομα τον τελευταίο τροχό; Ή είναι απλά ντροπή για τον πολιτισμό μας; Κλείνω, λοιπόν, με το σύνθημα που ταιριάζει στην περίσταση:

ΑΙΜΑ -ΝΤΡΟΠΗ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

ντροπή δεν λές τίποτα.

suncitizen είπε...

mahler
να δουμε πως θα ξεμπλέξουμε...

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Και το χειρότερο είναι πως κατά τη γνώμη μου, τους συντηρεί το ίδιο το κράτοςν (για λόγους κάλυψης)...

suncitizen είπε...

Ηλιαχτίδα...
Δεν ξέρω αν τους συντηρεί το κράτος, ή αν τους συντηρούσε στο παρελθόν και του ξέφυγε. Πάντως, δε βλάπω να κάνει και κάτι το κράτος για τον έλεγχο του φαινομένου, οπότε έχεις δίκιο τελικά άμεσα ή έμμεσα.