Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

H παράνοια του δογματισμού των φασιστών...

Μέχρι σήμερα, οι κάθε είδους ακροδεξιοί στην Ελλάδα αναθεμάτιζαν το Ισραήλ και τους Εβραίους. Τους θεωρούσαν υπαίτιους για κάθε καταστροφή στον πλανήτη και στην Ελλάδα. Οι "Εβραιομασώνοι" ήταν η εύκολη λύση  πίσω από κάθε συμφορά που μας τύχαινε και ποτέ η απαιδευσία μας και η ανικανότητά μας.

Όχι , φυσικά, ότι οι αριστεροί αγαπούν τους Αμερικανοθρεμμένους Ισραηλινούς. Κι εκείνοι τους καταδίκαζαν και ήταν προσηλωμένοι στους χειμαζόμενους Παλαιστήνιους.

Σήμερα , όμως, βλέπουμε την Κύπρο να συμμαχεί έξυπνα με το Ισραήλ και να αναζητούν από κοινού πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Βλέπουμε την Τουρκία να είναι απλός παρατηρητής και να μην τολμά να κάνει το οτιδήποτε. Πως να πειράξει το Ισραήλ; Εύκολο είναι;  Πράγματα απίστευτα για το παρελθόν... Η  Ελλάδα με καθυστέρηση πάντα, τολμά να κάνει κι εκείνη τα πρώτα της βήματα προς την συμμαχία αυτή.

Απορώ, λοιπόν, τι λένε τώρα οι φασίστες για τους Εβραίους. Πάλι αυτοί είναι οι εχθροί που θέλουν το κακό μας, απλά και μόνο επειδή το είπε ο Χίτλερ; Άραγε ξεκόλησε το μυαλό τους; Ή παραμένουν πεισματικά και αυτοκαταστρεπτικά προσηλωμένοι στα αυθαίρετα δόγματά τους;4 σχόλια:

mahler76 είπε...

πρώτον, και τώρα θα πούν πως ήρθαν και μας παίρνουν τον φυσικό πλούτο μπλα μπλα μπλα λαέ μην σκύβεις το κεφάλι κλπ. Αλλά όταν μιλάει το χρήμα ιδεολογίες, πιστεύω και αξιοπρέπεια παραμερίζονται. Διότι και οι Εβραίοι έρχονται να κάνουν μπίζνες στην Ελλάδα τώρα που ένα ναζιστικό κόμμα που τους θεωρεί υπανθρώπους είναι μέσα στην Βουλή. Οπότε φίλε μου μην το πολυψάχνεις γιατί θα τρελαθείς. Καλή σου μέρα :)

suncitizen είπε...

Καλημέρα Malher,
Να ξέρεις ότι δε θα αγγίζαμε αυτες τις περιοχές για εξόρυξη αν δεν ήταν το Ισραήλ. Απο μόνοι μας δεν υπήρχε περιπτωση. Άρα; Σαφώς και όλοι έχουν συμφέροντα και όλοι θα φάνε. Αλλά από μόνοι μας δε θα τρώγαμε ποτέ τίποτα...

Ephemeron είπε...

Ειναι Σιωνιστες! να μην τους εμπιστευεστε! Θελουν να πιουν το αιμα των παιδιων μας, θελουν να εξαλειψουν την Ελληνικη θρησκεια, θελουν να καταστρεψουν την Ελλαδα! (κι αυτοι, οπως και ολοι οι αλλοι!!!)
Και ποσες αλλες τετοιες μπουρδες εχουμε ακουσει εδω και δεκαετιες...
Ετσι ωστε μερικοι να κλεινουν τα ματια του κοσμου με μπουρδες και να τον κατακλεβουν...

suncitizen είπε...

Εφήμερε!
Καιρό έχω να σε δώ απο τα μέρη μου.
Έτσι είναι όπως τα λες.
Αλλά πως εξηγούν τώρα οι στενοκέφαλοι αυτή την ευεργετική συμαχία;