Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Μεταναστευτικό


 

   Εξακολουθούμε - όπως παντα- να βλέπουμε το μεταναστευτικό πρόβλημα ως πολιτικό - ιδεολογικό.
Οι αριστεροί, πιο διεθνιστές, ανοίγουν τα σύνορα, περάστε ελεύθερα όλοι της γης οι κολασμένοι να σωθείτε (;) στην Ελλάδα μας (που δε μπορεί να σώσει τον εαυτό της), "πατρίδα των ανθρώπων είναι η γη" και τα ρέστα.
   Ο λαός βλέπει δυστυχισμένους νέους, γέρους και παιδιά να περπατάνε στους δρόμους σε άθλιες συνθήκες, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο...
   Βλέπουμε ακόμη τους πρόσφυγες, ή μετανάστες ή ότι άλλο είναι ο καθένας να δηλώνουν ακριβώς που θέλουν να πάνε! Άλλος Γερμανία, άλλος Σουηδία, άλλος Δανία κλπ...
 
Αρνούμαι να δεχθώ το  συνωμοσιολογικό σχέδιο Ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Θεωρώ ότι ακόμα κι εμένα αν μου πουν ότι θα πάω π.χ. στην Αυστραλία ή στον Καναδά όπου θα  έχω καλή δουλειά και ποιότητα ζωής, θα πάω. Ομοίως, λοιπόν, και οι μετανάστες. Οι πρόσφυγες, έτσι κι αλλιώς, τρέχουν να σωθούν από τη σφαγή.

Προσωπικά, νομίζω ότι όλα στη ζωή έχουν μια λογική. Όταν χαθεί αυτή, το παιχνίδι έχει τελειώσει.Κι όταν λέω έχει τελειώσει, εννοώ ότι θα συμβούν ανθρωπιστικές, ή εθνικές τραγωδίες κάθε είδους. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι εμείς αδιαφορούμε εντελώς για την πατρίδα και το λαό μας και σπεύδουμε να είμαστε αλληλέγγυοι με κάθε τρόπο. Ακόμα κι έτσι, η Ελλάδα μπορεί να δεχθεί ένα συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων που δύναται να τους προσφέρει βοήθεια. Μετά θα πεθαίνουν ομαδικά στους δρόμους, ακριβώς λόγω της υποτιθέμενης αλληλεγγύης που θέλαμε να δείξουμε... Για πρακτικούς καθαρά λόγους.

Γι αυτό, πρέπει να σταματήσει η ανεξέλεγκτη, αυθόρμητη εισβολή. Το δόγμα: "μπαίνω σε ένα φουσκωτό κι όπου με βγάλει"! Είναι αναγκαίο να πάψει η ιδέα ότι όλη η Ασία και η Αφρική θα καταλήξει εύκολα στην Ευρώπη, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα. Έπρεπε, λοιπόν, να υπάρχουν χώροι που να φιλοξενούνται οι πρόσφυγες  και με αργούς ρυθμούς, κατόπιν σχολαστικής εξέτασης των ίδιων και των αναγκών να προωθούνται, εάν και εφόσον έχουν το δικαίωμα αυτό. Οικονομικοί μετανάστες δεν θα πρέπει να γίνονται αποδεκτοί, όπως ακριβώς δε θα γίνει δεκτός ένας άστεγος Έλληνας, ή Ισπανός, ή Γερμανός που θα μπει παράνομα στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία.

Δεν το έκανε η Ελλάδα αυτό. Το κάνει τώρα η Ευρώπη, κλείνοντας τα σύνορα στα Σκόπια. Καθυστερεί τη διελευση, ελπίζοντας ότι θα αποθαρρυνθούν οι νέες μεταναστευτικές ροές.

Το ξαναλέω. Δεν έχει σημασία αν είναι κανείς δεξιός ή αριστερός, φασίστας  ή ανθρωπιστής. Είναι παράλογο όλο αυτό που γίνεται. Και παράλογα δεν υπάρχουν στη φύση. Απλά αυτοκαταστρέφονται .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δικοί μας(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)δεν είναι ούτε αριστεροί ούτε ιδεαλιστές.Το μονο που τους νοιάζει είναι το χρήμα.Εκμεταλλευονται τους δυστυχισμένους πρόσφυγες στα πάντα-απο τους ταξιτζήδες μέχρι και το νερό που τους χρεώνουν..Οι ΜΚΟ σκοτώνονται ποιος θα τους αναλάβει.Οσο για το σχέδιο Ισλαμοποίησης της Δύσης αναρωτιέμαι γιατί το 99/100 που έρχεται είναι μουσουλμάνοι.Δεν υπάρχουν άλλοι φτωχοί και δυστυχισμένοι λαοί;Πάντως σε λίγα χρόνια οι πρώτες ομάδες που θα επιτίθενται αυτοί οι φανατικοί είναι οι γυναικες και οι ομοφυλόφιλοι.

suncitizen είπε...

Η αλήθεια είναι ότι πίσω από αυτή την τραγωδία κρύβονται δύο χώρες. Οι ΗΠΑ και η Ρωσία. Αυτές παλεύουν για το ποια θα επικρατήσει στην περιοχή και εξωθούν τους κατοίκους μακρια από τα σπίτια τους.
Οι χώρες που πλήττονται τυχαίνει να είναι μουσουλμανικές. Γι αυτό και έρχονται πρόσφυγες μουσουλμάνοι εδώ. Βέβαια, έρχονται εδώ, διότι μάθανε ότι εύκολα θα καταλήξουν στις χώρες του Βορά. Δε φταίει μόνο ο Τσιπρας σε αυτό , αλλά και η ίδια η Γερμανία. Δεν ξέρω αν είναι λογικό να μιλάμε για σχέδιο Ισλαμοποίησης. Προτείνω, όμως, οι πρόσφυγες να σταλούν στις δύο αυτές χώρες που προκάλεσαν την τραγωδία. Στις ΗΠΑ και στη Ρωσία. Αυτό θα ήταν το δίκαιο. Επίσης, προτείνω να βρίσκονται ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ στην Ελλάδα μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Μετά να επιστρέψουν σπίτι τους, ώστε να μην τεθεί θέμα Ισλάμ. Φοβάμαι, όμως, ότι το ανύπαρκτο Ελληνικό σύστημα, θα τους καταστρέψει έτσι κι αλλιώς, με την ανεπάρκειά του...