Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Έλληνες gay και leather...





Και ενώ σε όλο το δυτικό κόσμο οι gay απολαμβάνουν τον έρωτα όσο καλύτερα μπορούν,
οι Έλληνες gay έχουν διάφορα κωλύματα. Προσωπικά, με εξιτάρει ερωτικά το leather σα φετίχ πιο πολύ. Το τι έχω ακούσει από τους Έλληνες gay γι αυτή μου την προτίμηση δε λέγεται...


Το Πρώτο μου nick σε gay site ήταν greekleatherman! Ο απόλυτος φόβος και τρόμος! Κανείς δε μου έστελνε μήνυμα. Κάποιοι ελάχιστοι απάντησαν αφηρημένα ότι "sorry φίλε not into leather..." Παρόλο που πάσχιζα να τους εξηγήσω ότι το leather δεν είναι " εκ των ουκ άνευ" εκείνοι απλά εξαφανίζονταν


Όταν άρχισα να ψάχνω τις αιτίες, αντιλήφθηκα ότι για τους Έλληνες gay το leather σημαίνει:




  1. Ψυχική Διαταραχή


  2. Αμφίεση Εντελώς Αδερφίστικη


  3. Οπωσδήποτε Bondage / Sadomazo


  4. Εκφυλισμός

  5. Κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα


  6. Πόνος και αίμα


  7. Φόβος και τρόμος


Αποτέλεσμα; Έβαλα ένα nick πιο "cool" και με καθόλου leather και άνοιξε η τύχη μου! Οι ίδιοι που πριν με απέρριπταν, έστελναν μηνύματα απανωτά, λες και επρόκειτο για άλλο άτομο!!!


Αλλά το πιο απαράδεκτο, συμβαίνει με όσους δηλώνουν ότι γουστάρουν leather! Σχεδόν κανείς από αυτούς ούτε έχει ούτε παίρνει το παραμικρό δερμάτινο. Ορίστε μερικές από τις δικαιολογίες:



  1. Θα τα βρει η μαμά και τι θα πω;

  2. Είναι ακριβά

  3. Ντρέπομαι να τα ζητήσω

  4. Δε βρίσκω σχετικό κόσμο

  5. Μου αρέσουν μόνο να τα φοράνε άλλοι

  6. Δε βρίσκω μαγαζί να αγοράσω

  7. Δεν έχω πιστωτική για αγορά από ίντερνετ

Αποτέλεσμα; Αυτό που με τόσο πάθος και πόθο αναζητούν, μένει γι αυτούς ένα άπιαστο όνειρο, εξαιτίας αποκλειστικά του κολλημένου μυαλού τους.


Συγχαρητήρια παιδιά!







16 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Σκέψου όμως, ότι το leather, σαν τρόπος ζωής σε πολλούς Έλληνες δεν πάει. Είναι κάτι το άγνωστο. Και έχεις δίκιο, είναι παρεξηγημένο, ίσως γιατί οι αναφορές σε αυτό είναι από ελλειπή πληροφόρηση.

suncitizen είπε...

Παύλε! Κάποτε οι Έλληνες gay πρέπει επιτέλους να βγουν από το μικρόκοσμο και το μεσαίωνά τους, να ρίξουν μια ματιά στα έθνη που έχουν μια gay παράδοση και πείρα και να ζήσουν καλύτερα και ποιοτικότερα.
Κυρίως αυτοί που γουστάρουν leather και φοβούνται να το ζήσουν λόγω κολλημένου μυαλού, είναι πραγματικά αξιολύπητοι. Απλά χάνουν τη ζωή τους κλεισμένοι σε καθωσπρεπισμούς και φοβίες.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά δεν είμαι άντρας αλλά δε νομίζω ότι πειράζει να εκφράσω την άποψή μου.
Γουστάρω πολύ αυτό το στυλ με τα δερμάτινα.Μου βγάζει κάτι πολύ δυναμικό και sexy!!Δεν έχει σημασία που εκφράζει τους gay άντρες για να αγγίζει άλλους gay άντρες.Νομίζω πως η έννοια του sexy έχει γενικότερη απήχηση.
Να, τώρα ανακάλυψα αυτό το blog ψάχνοντας να χαζέψω φωτογραφίες με leather men.

suncitizen είπε...

encore!
Χαίρομαι ειλικρινά που κάποιοι/ες μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι ο αισθησιασμός στον έρωτα...
Προσωπικά θαυμάζω ανθρώπους με φαντασία και πολύ θα ήθελα να κρατήσουμε επαφή και να μη χαθούμε.
Αν δεις το σχόλιο και σε ενδιαφέρει πες μου.

Unknown είπε...

Pes ta re magkiti! Ta legame simera noritera sto recon site...to ti trabaga otan emena akoma Ellada otan elega oti eimai into leather/boots/uniforms etc de legetai...irtha Londino kai brika tin ygeia mou...mprabo gia to arthro pantos, kairos einai na anoiksoun ta matia mas kai kato Ellada...einai krima giati genika to leather look pigenei fantastika se mesogiokous typous

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου (11:00pm - 04:00am) το fou club έχει ''LEATHER NIGHT'' με αυστηρό dress code : leather, army, underwear, uniform.
shows : leather + kinky
music : electro, house, progressive.

Είναι μια προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα και στην Ελλάδα.
Από ότι ξέρω θα γίνεται μια φορά το μήνα.
Πιστεύω αξίζει να δούμε αυτή την προσπάθεια.

to fou club είναι Ιερά οδό και Κελεού 8 - Γκάζι 210 34 66 800

suncitizen είπε...

Ναι οκ μονο που ο κόσμος (κι εγώ) δουλεύει το πρωί, οπότε δύσκολα θα το παρακολουθήσουν ...Πάντως, κάτι είναι κι αυτό...

Ανώνυμος είπε...

ναι ο κόσμος δουλεύει το πρωί... αλλά αν πάει καλά αυτή η προσπάθεια... σίγουρα (από ότι έμαθα) θα γίνεται και Παρασκευή η Σάββατο... πάντος ενημερωτικά σας λέω ότι αρχίζει στις 23,00 και τελειώνει στις 4,00 με 5,00... αρα προλαβένεις να πας για ένα ποτό ;)

suncitizen είπε...

OK boy
θα το προσπαθήσω...

suncitizen είπε...

Τελικά λόγω διαφόρων υποχρεώσεων (όπως το υποπτεύθηκα αρχικά) δεν κοιμήθηκα καθόλου και δε μπορεσα να πάω. Τι έγινε; Είχε leather κόσμο; Βέβαια, λέει έχει και strip show, κάτι που δε με ενδιαφέρει.
Απλά θα ήθελα να γνωρίσω παιδιά με κοινά ενδιαφέροντα.
Αν θες στείλε μηνυμα στο suncitizen@gmail.com να μιλήσουμε prive.

suncitizen είπε...

Λοιπόν, τελικά πήγα στο περιβόητο leather night, αλλά μάλλον εξελίσσεται σε army night και πολύ λιγότερο leather.Οι περισσότεροι φορούσαν στρατιωτικά ρούχα. Εκτός κι αν εννοούμε leather, ένα δερμάτινο καπέλο και harness...
Πολύ δύσκολα στην Ελλάδα θα αποδεχθούν το leather φοβάμαι... ίσως και ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΩΣ LIFESTYLE ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΦΕΤΙΧ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ

ΜΠΡΑΒΟ SUNCITIZEN

suncitizen είπε...

Thnx Ανώνυμε

έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι λες.
Έτσι θα έπρεπε να γίνει.
Απλά τα κόμπλεξ που έχουν, όχι μόνο δεν τους επιτρέπουν να κάνουν το leather life style,αλλά επιπλέον τους απαγορεύουν να το χαρούν ακόμα και ιδιαιτέρως την ώρα του παιχνιδιού.

Ziggie είπε...

Παλιότερα φορούσα τα δερμάτινα γιατί είχα μηχανή τώρα δεν έχω. Για κάποιο καιρό δεν τα φορούσα και μου λείπανε και είχα αρχίσει να στεναχωριέμαι που άφησα αυτή την πλευρά μου! Τον τελευταίο καιρό τα φοράω ξανά μετά απο πολύ κόπο και με το κόμπλεξ του τι θα που οι άλλοι! Θέλω να πιστεύω ότι θα απελευθερωθούν οι άνθρωποι απο αυτά τα κλισέ μέχρι τότε εγω θα φοράω τα δερμάτινα μου και θα πηγαίνω στην δουλειά σαν να ειναι κανονικά ρούχα! Η πλάκα ειναι ότι οι γυναίκες το γουστάρουν πολύ το δερμάτινο παντελόνι και μου το λένε οι άνδρες το παίζουν αδιάφοροι ... κρίμα!!!

John Thessaloniki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Γεια εστω και μια 10ετία μετά εντόπισα το blog σου και το συγκεκριμένο κομμάτι. Ως leatherman λοιπόν έχω να σου πω
1. Ζήτημα είναι να έχω κάνει 2-3 φασεις τον τελευταίο χρόνο
2. Βαριέμαι να κουβαλάω τσάντα με ρούχα και μπότες να ντυθεί ο κάθε γύφτος
3. Δεν με αφορά τι θα πει ο περίγυρος
4. Είμαστε 2, είμαστε 3 , για 13 δεν το βλέπω
5. τις βλακείες που έχω διαβασει και ακούσει, για το θέμα, ούτε στις οικογενειακές ιστορίες