Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

"ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ !"




«Ομοφυλοφιλία=κτηνωδία» κατά τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Μάικ Χάκαμπι...



«Η Αγία Γραφή δεν γράφτηκε για να τροποποιείται, το Σύνταγμα (των ΗΠΑ) όμως, ναι» είπε ο ευλαυέστατος Βαπτιστής ιερέας που βλέπετε στο παραπάνω link.




Το ερώτημα, βέβαια, είναι το κατά πόσο πράγματι θέλουν μια χριστιανική κοινωνία όλοι αυτοί οι "άγιοι άνθρωποι" οι Ρεπουμπλικάνοι, αλλά και οι Αμερικάνοι εν γένει.


Προσωπικά, θα μπορούσα να αναφέρω πάμπολλες εντολές του Χριστού ,που και στο άκουσμά τους μόνο οι Αμερικάνοι θα ανατρίχιαζαν. Κι αυτό, γιατί ουσιαστικά καταργούν τη δομή και λειτουργία της κοινωνίας και οικονομίας τους όπως την ξέρουνε σήμερα. Για να δούμε μερικές ,λοιπόν, και μετά βλέπουμε πόσο χριστιανοί θέλουν να είναι οι Αμερικάνοι :




  1. Μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της γης.... θησαυρίζετε θησαυρούς εν ουρανώ, όπου γαρ ο θησαυρός υμών εκεί έσται και η καρδία υμών ... (δε χρειάζεται σχόλιο, είναι σαφής η προσαρμογή της Αμερικής στην εντολή! Οι τράπεζες ήδη έκλεισαν...)



  2. Ου δύνασαι Θεω δουλεύειν και Μαμμωνά (γι αυτό οι Αμερικάνοι δεν ασχολούνται με χρήμα, κέρδη και πλούτη, αλλά προσεύχονται αδιαλείπτως!)



  3. Ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι (γι αυτό και δεν υπάρχουν φτωχοί πια στην Αμερικοί, ούτε και άστεγοι)



  4. Ο απολελυμένην γαμήσας (όποιος παντρευτεί χωρισμένη) μοιχάται (κάτι που οι απανταχού της γης str8 το έκαναν γαργάρα πολλά χρόνια πριν...)



  5. Ευκοπώτερόν εστι κάμηλον δια τρυπήματος ραφίδος διελθείν, ή πλούσιον εις την βασιλείαν του Θεού εισελθείν (γι αυτό και οι ρεπουμπλικάνοι μαζικά χαρίζουν τις περιουσίες τους στους φτωχούς για να σώσουν την ψυχή τους).


Μα πάνω από όλα! Ο Ιησούς όπου βρισκόταν και στεκόταν έλεγε "Ειρήνη Ημίν"! Ας δούμε γυρω μας στον κόσμο και ας θαυμάσουμε την ειρηνική πολιτική των Ρεπουμπλικανών που είπαν ψέματα για τα χημικά όπλα του Σαντάμ, εισέβαλαν στο Ιράκ για το πετρέλαιο και από τότε έχουμε θρηνήσει -και θα θρηνούμε για πολύ ακόμα - χιλιάδες νεκρούς, ανάπηρους, κατεστραμένους, ορφανά, πρόσφυγες.

Αλήθεια, ποιόν κοροϊδεύουν; Θέλουν στ αλήθεια τη χριστιανική κοινωνία οι Ρεπουμπλικάνοι; "Δε γίνεται καλό δέντρο να κάνει σάπιους καρπούς" είπε ο Χριστός. Είναι, όμως η Αμερική "καλό δέντρο"; Ή μήπως η εφαρμογή χριστιανικών εντολών εκεί θα τους προκαλούσε μαζική υστερία ,επειδή θα έχαναν την "πλανηταρχία" τους και τα υπερκέρδη τους; Κλείνω, λοιπόν, με μια αποστροφή του Ιησού προς τους Ρεπουμπλικάνους της εποχής του: "Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!" Κατά τα άλλα, οι gay σας μάραναν!

2 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Ο καθένας ερμηνεύει όπως τον συμφέρει τις γραφές. Άλλωστε οι πιο πλούσιες κοινότητες είναι οι εκλησιαστικές. Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ που ανέβασες.

Υ.Γ. βγάλε την λεκτική επαλήθευση, σε διαβάζουν και γέροι άνθρωποι λολ

Ανώνυμος είπε...

Παύλε δεν είναι θέμα απλώς ερμηνίας! Όποιος έχει στοιχειώδη νοημοσύνη, καταλαβαίνει τι ζητάει ο Χριστός, και τι ζητάνε τα κράτη που κάνανε τον άνθρωπο γρανάζι μιας υπερκερδοφόρας μηχανής!
καταλαβαίνει ποιος λατρεύει το Χριστό και ποιος το Χρυσό.
Το gold we trust, λοιπόν, πές τους...