Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πόρνες με HIV

Πολύς  θόρυβος γίνεται για τις παράνομες πόρνες - φορείς του ιού του HIV...
Τις συνέλαβαν, τις διαπόμπευσαν και μας έδειξαν τα πρόσωπά τους λέει ώστε...

Αληθεια, ώστε να γίνει τι;

Από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν με πόρνες χωρίς προφυλακτικό, νομίζω ότι είναι άξιοι της τύχης τους. Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Ούτε το ακαταλόγιστο έχουν, ούτε άγνοια κινδύνου. Είναι πλήρως ενημερωμένοι , αφού το AIDS έχει ξεκινίσει από τη δεκαετία του 80.

Όμως επιλέγουν να αυτοκτονήσουν. Είναι δικαίωμά τους. Τι τους φταίνε οι γυναίκες; Δεν καταλαβαίνουν ότι όπως πήγαν με αυτούς χωρίς προφύλαξη, έτσι ακριβώς θα έχουν πάει και με δεκάδες, ίσως εκαντοντάδες άλλους ; Ποιά η πιθανότητα να μην έχουν HIV;

Και το πιο τραγικό είναι ότι κάποιοι από τους "ξένοιαστους καβαλάρηδες" ήταν οικογενειάρχες! Δεν υπολογίζουν τίποτα, λοιπόν. Λυπάμαι αλλά δεν τους φταίνε οι πόρνες. Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Όταν αποφασίσεις να πάρεις τέτοια ρίσκα, δε σου φταίει ο πόρνη.

3 σχόλια:

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο καλέ μου! Ακριβώς τα ίδια σκέφτηκα με φρίκη όταν ακούστηκε το θέμα. Πώς γίνεται να φταίνε οι πόρνες;;; Οι τύποι τί ήταν, μικρά, άβγαλτα κι ανεγκέφαλα παιδάκια;;; Αλλά βέβαια, στη ρατσιστική κοινωνία που ζούμε...
Να είσαι καλά!

Pavlos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
suncitizen είπε...

Ηλιαχτίδα έτσι είναι.
Βέβαια, φταίνε και οι πόρνες αν το γνώριζαν και παρόλα αυτά εξακολουθούσαν να εκδίδονται. Όμως, είναι Α Υ Τ Ο Ν Ο Η Τ Ο πως όταν πηγαίνεις με οποιαδήποτε άγνωστη -πόσο μάλλον με πόρνη- θα λάβεις όσα περισσότερα μέτρα προστασίας μπορείς.