Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Πως το σεξ σκοτώνει τις σχέσεις των ανθρώπων...

Έχω την τύχη (;) να είμαι ένας αρρενωπός gay.
Που θα πει ότι δεν κάνω μπαμ από χιλιόμετρα, αλλά θεωρούμαι μάλλον str8.
Αυτό, λοιπόν, μου έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω σε τι μυθοπλασίες ζει ο κόσμος.

Συνάντησα, λοιπόν, γυναίκες που σκέφτονται ως εξης:
-Αν βγω με τον suncitizen θα του δώσω ελπίδες ότι ίσως γουστάρω. Οπότε θα μου την πέσει. Εγώ, λοιπόν, δεν τον γουστάρω και γι αυτό δε βγαίνω ούτε για καφέ!

Και το ανάποδο:
- Γουστάρω τον suncitizen και τον προσκαλώ για καφέ, βόλτα κλπ. Αφού έρχεται, σημαίνει ότι γουστάρει. Αφού γουστάρει του την πέφτω!!! Αν δεν μου κάτσει, δεν τον ξαναβλέπω πια...

Είδα ζευγάρια να σκέφτονται έτσι:
- Να μη βγει η γυναίκα μου με άντρα ελεύθερο, για να μην της την πέσει και πιθανόν να ενδώσει...
-Να μη βγει ο άντρας μου με άντρα ελεύθερο, διότι θα τον πάει στο bar και θα δει τις ξέμπαρκες και θα ξεμυαλιστεί!!!

Και φυσικά παρατήρησα πολλούς gay να μην ασχολούνται για κάτι παραπάνω από το σεξ:
-Δε μου κάθεται αυτός; Κομμένη και η καλημέρα!

Με δυο λόγια, ζητάς παρέα απλά για ένα καφέ και δείτε πόσο πολύπλοκα σκέφτεται ο κόσμος!!! Και το κυριώτερο! Όλα τα παραπάνω είναι φανταστικά, διότι ούτε γυναίκες θα ξεμυαλίσω, ούτε σε γυναίκες θα την πέσω, ούτε και άντρες θα πάω σε μπαρ να γνωρίσουν γυναίκες.

Συχνά, λοιπόν, ο φόβος, ή ο πόθος γύρω από το σεξ οδηγεί στην αντικοινωνικότητα και την απομόνωση.
Όλα τα παραπάνω μου κάνουν κάτι σε χωριατιά και κοινωνική αμορφωσιά που όσο πιο γρήγορα τα ξεπεράσουμε, τόσο καλύτερα θα ζήσουμε

23 σχόλια:

Και λοιπόν;E allora? είπε...

Δεν έχω χρόνο για να σχολιάσω όπως θέλω γι'αυτό θα επανέλθω με τις σκέψεις μου....προς το παρόν έχω να σου πω "παμε για καφε,ποτό,μπυρα,φαί κτλ;"....μακάρι να ήμουνα Ελλάδα και η πρόταση ειλικρινλα ήταν εγκυρη....με τόσους φίλους αντρες βγαίνω ετερο/ομο δεν την πέφτω σε κανέναν :))))

φιλιά

Leviathan είπε...

distixos exeis dikio..eleos diladi...kalisperaaaaa! :)

sCaTterBraiN είπε...

εμένα πάλι μου θυμίζει τις εποχές που κρυβόμουνα - δεν έβγαινα με γυναίκες που νόμιζα ότι με γούσταραν για να μη μου την πέσουν και αναγκαστώ να τις απορρίψω και με άντρες γενικά γιατί τους ανταγωνιζόμουν και τους εχθρευόμουν και με gay δεν έβγαινα γιατί κρυβόμουν. τώρα που το σκέφτομαι, πριν βγω απ' τη ντουλάπα, δεν έβγαινα ούτε απ' το σπίτι. χαχαχα πόσο μαλακία κουβαλάμε μέσα μας είναι απίστευτο!

another george blog είπε...

Δεν έχω βγει για καφέ με κάποιον επειδή έπιανα στον αέρα ότι μάλλον με γούσταρε. Εγώ δεν, οπότε θεώρησα σωστό να μην βγω διότι θα έπαιρνε λάθος σήμα. Τώρα δεν το κάνω αυτό, εξ άλλου να πω την αλήθεια μου, έχει γίνει και το αντίστροφο.

Αλλά γενικά συμφωνώ μαζί σου!

Το σχόλιό μου δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ!

STELIOS PENTARVANIS είπε...

ε ναι η κοινωνική αμορφωσιά δινει και παίρνει λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το σεξ ...υπάρχει? χαχαχα πλάκα κάνω

Katerina... είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..
Ξέρεις τα τελευταία χρόνια ήρθα λόγω δουλειάς σε μια επαρχιακή πόλη..
Γνώρισα gay με απίστευτα κόμπλεξ (λόγω κλειστής κοινωνίας κλπ)..
Γνώρισα straight με ακόμα περισσότερα..
Όπως και gay/straight απίστευτα απελευθερωμένους... όπου και τους λάτρεψα!
Και τελικά κατέληξα στο εξής συμπέρασμα..
Τελικά όλα στον άνθρωπο ειναι..
Τα φιλιά μου :)

karkinos7 είπε...

''Όλα τα παραπάνω μου κάνουν κάτι σε χωριατιά και κοινωνική αμορφωσιά που όσο πιο γρήγορα τα ξεπεράσουμε, τόσο καλύτερα θα ζήσουμε''
αμορφωσιά μιας κοινωνιάς που δομείται και αναπτύσεται για να κινείται γύρω απο συγκεκριμένα στερεότυπα,με την ανοχή και εννίοτε και τη θέληση μας!
φόβος ή πόθος για το σεξ στην προέκταση των λέξεων δε σου μοιάζει κοινωνική δόμηση;;;

Unknown είπε...

Εγώ τι να πω που όταν είμαι αγκαλίτσα με τον δικό μου, μου την πέφτουν γυναίκες; 2 φορές μου έχει συμβεί. Την πρώτη φορά ήταν 4 φίλες συγχρόνως. Α πα πα

THANOS είπε...

ένα σχόλιο για τη χωριατιά: υπάρχουν άνθρωποι με στοιχειώδη μόρφωση καιταπεινές συνθήκες ζωής, που τηρούν μια συνέπεια,ηθική και υπευθυνότητα στις σχέσεις τους, πολύ ανώτερη από αυτή που διαπιστώνω κατά καιρούς στους ευυπόληπτους και μορφωμένους φίλους,συναδέλφους, συμπολίτες

{.πavλος.} είπε...

jawohl...u r so right...giati o an8rwpos exei thn tash na ta kanei ola toso dyskola sthn zwh tou?...kalispera sas :)

suncitizen είπε...

Και λοιπον
περιμένω το επίσημο σου σχόλιο, λοιπόν.

Leviathan
Ναι δυστυχώς έχω δίκιο...Καλησπέρα!

Scatteredbrain
Βλέπεις ότι έχω δίκιο; Ελπίζω να έχεις αλλάξει πια και να βγαίνεις κι εσύ ανεξάρτητα από σεξ, απλά για κοινωνικούς λόγους.

anothergeorge
Βλέπεις ότι και σε σένα συμβαίνει αυτό που λέω. Πιστεύω ότι είναι καλό να ξεκαθαρίζουμε νωρίς το είδος της σχέσης με τον άλλο, ώστε να μην αφήνουμε αμφιβολίες και φοβομαστε να βγούμε.

the wrong man
Η κοινωνική αμορφωσιά δίνει και παίρνει όπως λες, γι αυτό καλό είναι να την εντοπίζουμε καταρχήν και κατπόπιν να την αλλάζουμε.

Katerina kαλησπέρα
Πράγματι , όλα είναι στον άνθρωπο, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο. Διότι πολλές φορές αναγκαζόμαστε να ζούμε κάπως, για να αποφύγουμε τις συνέπειες από την κοινωνία. Κι ύστερα, αυτός ο ψεύτικος καθωσπρεπισμός γίνεται κόμπλεξ και νεύρωση. Τελικά, καταλήγει στην αντικοινωνική συμπεριφορά που είπα στην ανάρτηση.
Φιλιά πολλά κι απο μένα.

gaykarkine
Πράγματι, όπως είπα και στην katerina λίγο πριν, συχνά πυκνά τα κόμπλεξ αυτά και οι αντικοινωνικές συμπεριφορές της απομόνωσης, πηγάζουν από τον τρόπο που μας έμαθε η κοινωνία να ζούμε. Αλλά γενικά, δε μου αρέσει να βρίσκω μια κουκούλα και να δικαιολογώ την κακή κατάσταση.Δηλαδή το "κακούργα κοινωνία" δε θα μου λύσει το πρόβλημα. Η σκέψη και η αντίδραση, ή η δράση αν προτιμάς, θα μου αλλάξει τη ζωή μου και θα την κάνει ποιοτικότερη.

Bear
Ναι οκ. Μην το βλέπεις σαν ενόχληση. Δες το ότι μετράς και έχεις πέραση. Ευχαρίστησε τις γυναίκες που σου την έπεσαν και εξήγησέ τους κομψά και ευγενικά, γιατί δε μπορείς να ανταποκριθείς στην πρότασή τους. Αλλά μην τις αποφεύγεις για να μην στην πέφτουν.

Θάνε!
Υπάρχει ο "χωριάτης" και ο χωρικός.
Ο χωριάτης είναι επίθετο και έχει να κάνει με τους κακούς τρόπους και την έλλειψη παιδείας, αλλά κυρίως καλλιέργειας. Ο χωρικός είναι απλά ο κάτοικος χωριού και μπορεί σαφώς να είναι πολύ πιο καλιεργημένος από οποιοδήποτε επιστήμονα και πρύτανη , κάτοικο πόλης ή χωριού που έχει μεν γνώσεις και τυπικούς τίτλους σπουδών, αλλά έχει ακαλλιέργητη ψυχή. Άλλο, λοιπόν, η παιδεία και άλλο η καλλιέργεια. Ο Μακρυγιάννης δεν είχε μόρφωση, αλλά είχε καλλιέργεια. Οι γιατροί του Χίτλερ είχαν μόρφωση, αλλά είχαν αποκτηνωθεί.

Π
Ο άνθρωπος εχει φιλοσοφήσει το βασανισμό του σε κάθε τομέα της ζωής του. Σκέψου μόνο ότι με τόσο αυτοματισμό, υπολογιστές κλπ, φτάνουμε στο σημείο να δουλεύουμε όλο και περισσότερο και πάλι να μην προλαβαίνουμε τους ρυθμούς που οι ίδιοι θέσαμε στη ζωή μας.

Not me είπε...

Ετσι όπως τα λες είναι suncitizen.
Γενικά οι παντρεμένοι έχουν φίλους μόνο παντρεμένους,οι γυναίκες δεν υπάρχει καμμιά που να έχει κρατήσει επαφές με παιδικούς φίλους λόγω γάμου,οι gay μετά από μια σχέση/σεξ δεν ξαναμιλάνε,και πάει λέγοντας.Όμως δεν είναι όλοι έτσι ευτυχώς.

suncitizen είπε...

Not me
απορώ πως είναι δυνατόν πολλοί να καταργούν φιλίες ζωής ολόκληρης μετά το γάμο, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να βγαίνουν αποκλειστικά με ζευγάρια.

Επίσης, θυμάμαι πόσο αγώνα έκανα να κρατήσω κοντά μου σα φίλο τον πρώτο μου, που μου τα έμαθε όλα. Δυστυχώς, μετά το χωρισμό εξαφανίστηκε. Επανήλθε κάποτε για λίγο, μόνο και μόνο επειδή πίστεψε ότι ίσως τα ξαναβρίσκαμε...
Ελπίζω να υπάρχουν εξαιρέσεις και να αυξηθούν σύντομα. Αλλιώς έχουμε πρόβλημα σαν κοινωνία.

Zaphod είπε...

Χιχιχιχι!!!

Και που να ησουνα στο str8 κυκλωμα που είμαστε εμεις! Σενάρια επί σεναρίων για τον καφε, για το πως λεμε καλημερα, για το πως μας ειπε καλημερα κτλ κτλ.....

Αλλα τι να κανεις, οπως ειπε και ο Τζιμακος ολα τα μουνια ειναι ωραία (για να ασχολείσαι μαζί τους)

suncitizen είπε...

Zaphod!

Όπως είδες αναφέρω και για τους str8 που δεν ξέρουν ότι είμαι Gay.
Επομένως, έχω ζήσει και τη σκέψη των str8.
Και εδώ που τα λέμε οι str8 έχουν τα πολλά κόμπλεξ σε αυτό το θέμα, για να προστατέψουν κυρίως το γάμο τους

George Tsitiridis είπε...

to exo kai ego ena thema me tis sxeseis kai to sex teleftaia

suncitizen είπε...

gia pes mas ki esu tin empeiria sou piswglenta.

George Tsitiridis είπε...

http://pisoglendis-pisoglendis.blogspot.com/2010/01/blog-post_4261.html

edo grafo ton provlimatismo mou
ton antitheto apo sena fisika
ego then eimai arenopos kai oloi kseroun oti eimai gay
kai oi petres !! :)

Ephemeron είπε...

Γινεται και στη bloggoσφαιρα...
Εγω ειπα "αχ κριμα" οταν πριν λιγο καιρο η "Πεμπτη εποχη" ανακοινωσε οτι "κατεβαζει τα ρολα" στο blog της επειδη εκανε δεσμο και πλεον δεν υπηρχε λογος να υπαρχει το (τοσο καλο) blog της.
Δεν το περιμενα με τιποτα, αλλα δεν με σοκαρισε...
Να ηταν μονο οι φιλίες χρονων που σταματανε με τη σχεση-γαμο;;; Αν ψαξουμε θα δουμε οτι και πολλα αλλα σταματανε επισης...

Elementstv είπε...

Eσυ να τα βλεπεις που εχεις την στρεητ κοινωνια σε θρονο....Τα ιδια σκ*** ειμαστε ολοι μας :) !

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Χμμμ... Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες και δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με τον σεξουαλικό
προσανατολισμό. Και μπορώ να πω ότι μου συμβαίνει τόσο στις συναναστροφές μου στον πραγματικό κόσμο, όσο και σ' αυτές στον ψηφιακό κόσμο.
Η οικογενειακή μου κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη, αλλά, για λόγους συντομίας, ας πούμε ότι είμαι εργένης μιας κάποιας ηλικίας. Στον πραγματικό, λοιπόν, κόσμο, είναι ελάχιστα τα ζευγάρια, που είτε ως ζευγάρια είτε ως μέλη ζεύγους, αποζητούν την παρέα μου - ακόμα κι αν πρόκειται για παλιούς, πολύ παλιούς, φίλους. Στον ψηφιακό κόσμο, ελάχιστοι των ελαχίστων, είτε άνδρες είτε γυναίκες, έδειξαν προθυμία για μια δεύτερη συνάντηση ή μια κάποια συναναστροφή, όταν διαπίστωσαν ότι δεν ήμουν διαθέσιμος ούτε για σεξ ούτε για σχέση με σκοπό τον γάμο.
Πράγματι, κάνουμε μόνοι μας την ζωή μας πολύ πιο δύσκολη και πολύ πιο περίπλοκη απ' ό,τι είναι για άλλους, εξωγενείς και αντικειμενικούς, λόγους - ενώ, ουσιαστικά, οι σχέσεις των ανθρώπων, φιλικές και ερωτικές, θα έπρεπε να αποτελούν καταφύγιο...

suncitizen είπε...

pisoglenta!
opws blepeis o kathenas briskei mia sxesi kai kleinetai stokabouki tou kai ksexnaei anthrwpous asxeta an fainonetai i oxi i sexualiki tous protimisi.

Ephimere!
Βλέπεις τώρα; Γιατί να εγκαταλείψει αυτός ένα τόσο εποικοδομητικό hobby? Γιατί να σταματήσει την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση μέσα απο τα blog, επειδή έκανε σχέση;

Elements.
Δεν αναφέρομαι σε str8 ερωτικές σχέσεις τώρα, αλλά σε φιλικές. Εκεί είναι το πρόβλημα.
Είναι αλήθεια ότι οι str8 μετά το γάμο κλείνονται συνήθως στο καβούκι τους και βγαίνουν μόνο με ζευγάρια εί δυνατόν.

Asteroid
Πράγματι, βλέπεις κι εσύ αυτό τον ιδιότυπο κοινωνικό ρατσισμό. Σωστά λες ότι μόνοι μας καταδικάζουμε τον εαυτό μας. Οι παντρεμένοι πρέπει να ξέρουν ότι ίσως μια μέρα είναι και εκείνοι μόνοι...

Athanasios Int είπε...

πολυ καλα τα λες...και τι καθεσαι και ασχολησε τοσο?κανε αυτο που πραγματικα θες...η δεν θες ειναι τοσο απλο!μην συγκρινεις τον δικο σου τροπο σκεψεις με ολων των αλλων ...δεν θα βγαλεις ακρη...