Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΑΙΜΑ - ΝΤΡΟΠΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλη μία ρατσιστική επίθεση των  "πατριωτών" Ελληναράδων της Χρυσής Αυγής που προσβάλλει τον πολιτισμό μας.

Τι κάνουν λοιπόν αυτές οι αντρούκλες ; Μαζεύονται καμιά σαρανταρέα, τη στήνουν σε ένα ταλαίπωρο, πεινασμένο, εξαθλιωμένο, αλλοδαπό και τον μαχαιρώνουν , τον πλακώνουν στο ξύλο, τον εξευτελίζουν και σύντομα θα τον σκοτώνουν.

Είδαμε και πρόσφατα τον Κασιδιάρη δυο μέτρα άντρα με γνώση πολεμικών τεχνών, να πλακώνει στα χαστούκια την Κανέλλη , μια γυναίκα και μεγαλύτερή του σε ηλικία...
Συγχαρητήρια, λοιπόν! Αυτό θα πει άντρας! Αυτό θα πει γενναίος! Να τα βάζεις με γυναίκες, να πολεμάνε δεκάδες εναντίων ενός άοπλου και ταλαίπωρου. 

Έχω πει και παλιότερα ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που στοχεύει. Ο Χίτλερ που είναι το ίνδαλμά τους πέτυχε να κάνει τη χώρα του οικόπεδο και όλη υφήλιος να φτύνει τους Γερμανούς και να τους θεωρεί βάρβαρα κτήνη. Τόσος κόπος και επιτεύγματα τόσων Γερμανών επιστημόνων, καλλιτεχνών, διανοητών, ακαδημαϊκών, διαγράφηκαν από τη συνείδηση του μέσου ανθρώπου και το μόνο που έμεινε να θυμίζει τη Γερμανία με απόλυτη φρίκη, ήταν ο Χίτλερ.
Στην Ελλάδα μας ο εθνικοσοσιαλισμός μέσω Χρυσής Αυγής δίνει την εικόνα μιας χώρας στην οποία οι ξένοι πρέπει να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ξεχνάμε, ωστόσο, ότι η Ελλάδα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Τουρισμό! Κάνουν το γύρο του κόσμου εικόνες βίας. Άνθρωποι με μαύρα μπαίνουν σε σπίτια, πλακώνουν στο ξύλο, μαχαιρώνουν, σε περιμένουν στο μετρό, στο δρόμο, στα στενά, παντού... Γιατί, λοιπόν, να μην επιλέξει κάποιος την Τουρκία που δεν έχει τέτοιους "αντρακλες";

Επίσης, κάνουν το γύρο του κόσμου εικόνες βίας σε γυναίκες μπροστά στην κάμερα. "Θαυμάστε τον πολιτισμό τους!" θα πουν οι εχθροί μας και όχι άδικα.

Τέλος, μοιραία η βία θα φέρει βία. Χτές μια κομμουνίστρια έφαγε χαστούκια απο τη Χρυσή Αυγή. Αύριο, όμως, κάποιοι άλλοι κομμουνιστές θα ανταποδώσουν φανερά ή κρυφά, με χαστούκια ή μαχαίρια, ή ίσως και με σφαίρες... Και σύντομα θα συστήσουν και οι μετανάστες ομάδες προστασίας και σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε έξω από το σπίτι μας!

Προσωπικά αναθεματίζω μια τέτοια Ελλάδα. Ο εθνικοσοσιαλισμός πορρώνει συνειδήσεις , τυφλώνει και αποκτηνώνει τον άνθρωπο. Τον κάνει να κλείνει τα μάτια και να σκοτώνει οτιδήποτε είναι διαφορετικό. Τον πληρώσαμε στο Β Παγκόσμιο με εκατομμύρια νεκρούς. Για ποιο λόγο πρέπει να τον αναστήσουμε σήμερα; Βαρεθήκαμε τη ζωή μας; 

Και ποιός θα μας προστατέψει απο τους λαθρομετανάστες θα μου πειτε; Μα, φυσικά, οι θεσμοί του κράτους που οφείλει επιτέλους να λειτουργήσει. Δε γίνεται η Χρυσή Αυγή να παίζει το ρόλο της Αστυνομίας,  ούτε της Βουλής, ούτε του νόμου. Αλίμονό μας αν ο καθένας παριστάνει το νόμο. Τότε πράγματι η Ελλάδα δεν υπάρχει πια  σαν κράτος. Είναι απλά καμένη γη, που δε λειτουργεί και ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του. Και το πιο γρήγορο πιστόλι θα επικρατήσει.

Όταν, όμως, μίλησαν για στρατόπεδα φιλοξενίας, όλοι οι δήμοι αντέδρασαν αρνητικά! Γιατί; Για να γυρίζουν στους δρόμους τους οι λαθρομεντανάστες και  να σκοτώνονται με τη Χρυσή Αυγή;
Όταν οι Ελληναράδες εργοδότες θέλουν εργαζόμενους για ένα κομμάτι ψωμί να δουλεύουν μέρα - νύχτα, το μήνυμα δίνεται στην Ανατολή ότι στην Ελλάδα τελικά όλο και κάτι μπορεί να γίνει και έρχονται κι άλλοι... Οι Έλληνες, φυσικά , είναι άνεργοι έτσι. Διότι τι νόημα έχει να δουλεύεις έτσι και να ζεις στην Ελλάδα;
Αν το ερευνήσουμε κιάλο, θα δούμε και πόσοι κερδίζουν από όλο αυτό. Θα δούμε τους λαθρέμπορους κλπ.

Λοιπόν; Είναι λύση να χτυπάνε 50 άτομα τον τελευταίο τροχό; Ή είναι απλά ντροπή για τον πολιτισμό μας; Κλείνω, λοιπόν, με το σύνθημα που ταιριάζει στην περίσταση:

ΑΙΜΑ -ΝΤΡΟΠΗ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Απάντηση στη Γερμανική Εφημερίδα Bild H Γερμανική Εφημερίδα Bild προκαλεί και πάλι , όπως βλέπετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
 Επιστολή της Bild

Ακολουθεί η απάντησή μου :

Αγαπητή Bild !
Πρέπει για μία ακόμη φορά η Ελλάδα να υπενθυμίσει σε όλο τον κόσμο ότι οι άνθρωποι δεν είναι ούτε αριθμοί, ούτε μηχανές.  Αυτό το γεγονός το έχει ξεχάσει ο Δυτικός πολιτισμός , για το λόγο αυτό ο αριθμός των ανθρώπων με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, παρά την ευμάρεια , συνεχώς μεγαλώνει στη Δύση. Ο στόχος, λοιπόν, δεν είναι να ευημερούν οι αριθμοί και τα κέρδη των τραπεζών, αλλά οι άνθρωποι να ζουν με αρμονία και ευτυχία, όχι επειδή έχουν πολλά και ακριβά καταναλωτικά αγαθά, αλλά επειδή η ψυχή τους είναι καλά, μπορούν να αγαπούν , να επικοινωνούν, να χαίρονται τη ζωή, να δημιουργούν και να προκόβουν, κινούμενοι με τους ρυθμούς που αντέχουν, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές τους.
Ακόμη, η Ελλάδα είναι αναγκαίο να υπενθυμίσει  κάποιες  αλήθειες που αρνείστε σα λαός να καταλάβετε, παρά τις τραγικές και ολοκληρωτικές καταστροφές που έχετε υποστεί , ακολουθώντας την ίδια λογική που ακολουθείτε και σήμερα:
  1.       Σε περιόδους κρίσης η κατάσταση είναι εντελώς ρευστή και απρόβλεπτη. Το παραμικρό ατυχές γεγονός ή προκλητική δήλωση είναι  ικανά να προκαλέσουν ολοκαύτωμα. Συνεπώς, χρειάζεται  προσοχή σε κάθε λόγο και πράξη. Παρεμπιμπτώντως, το συγκεκριμένο άρθρο καθώς και αυτό των Γερμανικών Financial Times πριμοδοτούν σαφώς το ΣΥΡΙΖΑ.
  2.     Η Γερμανία ιστορικά ήταν αλαζονική και πάντα πίστευε στην υπεροχή της , ενώ παράλληλα είχε την τάση να θέλει να υποτιμήσει , να καθυποτάξει και να καταδυναστέψει τους λαούς της Ευρώπης, πράγμα που με πολύ κόπο ,σκληρή δουλειά και άφθονο αίμα κατάφερνε προσωρινά. Πάντα , ωστόσο, λόγω της αμετροέπειάς της ήταν τελικά χαμένη, κατεστραμμένη, ταπεινωμένη. Σύντομα, ξεκίναγε και πάλι τον ίδιο ηλίθιο και αυτοκαταστροφικό κύκλο.     Σήμερα, η Ευρωζώνη έχει καταντήσει να είναι υπό Γερμανική Κατοχή. Δεν υπάρχουν 17 χώρες, αλλά ΜΙΑ! Η Γερμανία, που αγνοεί προκλητικά τους πάντες, με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο του 1940. Η οποία και πάλι πάει να τιμωρήσει τους «άτακτους» Έλληνες , χάνοντας χρόνο, όπως ακριβώς και το 1940 και που αν συνεχίσει έτσι, θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το 1940! 
  3.       Ας υποθέσουμε ότι οι Έλληνες (2,5% της οικονομίας της Ευρωζώνης) είναι τεμπέληδες, αντιπαραγωγικοί κλπ. Η Ισπανία με τόση βιομηχανία και τέτοια αγορά στην Λατινική Αμερική; Τι είναι; Η Ιταλία που ετοιμάζεται κι εκείνη για κατάρρευση; Έχει καμία λογική αυτό που γίνεται; Και ποια;
  4.        Τέλος, αγαπητή Bild και αγαπητέ Γερμανικέ λαέ, μήπως αντί να κυνηγάς την Ελλαδίτσα , θα έπρεπε να κυνηγάς τις αγορές που παρανοϊκά, χαρτοπαικτικά, τζογαδόρικα, απάνθρωπα, καταστρέφουν χώρες, φυλές , έθνη, λαούς, ζωές, περιουσίες και τελικά κατατρώνε σαν καρκίνος και τον ίδιο τους τον εαυτό πουλώντας και αγοράζοντας αέρα;

Κάνω έκκληση στο Γερμανικό λαό, να πάψει να είναι αυτοκαταστροφικός, ώστε να ζήσει και εκείνος καλύτερα, αλλά και –πολύ περισσότερο- ολόκληρος ο κόσμος.